Wij leveren Industrie Aanhangers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de Industrie Aanhangers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

Zwaarlast wagen

Hieronder wordt verstaan de reguliere industrieLees meer

Wil je weten wat de opties zijn of wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met jou mee om te zien wat het beste bij jou past.


STERK Industrie Aanhangers

De industrie aanhangers die STERK produceert en levert, zijn, zoals de naam al zegt, STERK en worden op maat voor u gemaakt.

Wat onze aanhangers extra STERK maakt, is het ontwerp met veel dwarsliggers en een sterke kantbalk. In onze productie maken wij waar nodig gebruik van speciaal hoog sterkte staal. Hiermee bereiken wij veel extra sterkte zonder forse gewichtsverhoging. Uiteraard wil je zo lang mogelijk van de sterke, op maat gemaakte trailer genieten. Daarom hebben wij veel aandacht voor de beste oppervlaktebehandeling.  Zo krijgt roest ook op de lange termijn geen kans.

Specialist in de Benelux

Op veel plekken op internet kunt u terecht voor Industriële Aanhangers. STERK gaat echter verder waar anderen ophouden. Wij importeren geen aanhangers die geproduceerd worden in Oost-Europese landen. Om onze kwaliteit te waarborgen moeten wij grip hebben op het ontwerp en de productie. STERK heeft eigen engineers en productiemensen die samen een aanhanger voor u bouwen van de hoogste kwaliteit. STERK is daarmee de enige in de Benelux met zo’n divers aanbod die zijn (maatwerk-) productie in eigen huis heeft.

Stap 1/2

Basisgegevens aanhanger

Vul hier de basisgegevens in van de aanhanger.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je aanhanger aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.