Wij leveren Industrie Aanhangers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de Industrie Aanhangers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

Het chassis van een rolltrailer is een heavy duty constructie, zeer geschikt voor langdurig en intensief gebruik op bijvoorbeeld bedrijfsterreinen en in havens. Chassis wordt samengesteld uit gewalste profielen, zowel de kantbalk als de dwarsliggers. Voldoet aan alle industrienormeringen, DIN-normen en CE-eisen die aan dergelijke voertuigen gesteld worden.  

 

Rolltrailers zijn standaard uitgevoerd met pendelassen. Afhankelijk van het draagvermogen en de omstandigheden waaronder wordt gewerkt, wordt de juiste configuratie gekozen voor het aantal en de maat van de banden/assen. 

Er zijn meerdere vormen van ladingzekerheid mogelijk met rolltrailers. Zo kunnen rolltrailers geleverd worden met sjorogen en/of rongen aan de langszijden. Voor het vervoer van rollen kan de rolltrailer voorzien worden van supports waarin de rollen worden geplaatst. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Indien u voor uw rolltrailer andere manieren van ladingzekerheid zoekt, dan horen we dat graag. 

Stap 1/2

Basisgegevens aanhanger

Vul hier de basisgegevens in van de aanhanger.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je aanhanger aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.