Wij leveren Industrie Aanhangers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de Industrie Aanhangers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

WIJ ZIJN STERK

IN SAMENWERKEN

WIJ ZIJN ER VOOR IEDEREEN

STERK Industrie Aanhangers. De naam zegt het al. Aanhangers die gebruikt worden in de industrie. Echter, de toepassingen zijn onbeperkt!

Of u nu Logistiek Manager bent van een multinational of eigenaar bent van een timmerfabriek, een industrie aanhangwagen kan voor u een noodzakelijke aanvulling zijn op de bestaande arbeidsmiddelen.

STERK Industrie Aanhangers heeft een uitgebreid assortiment aanhangers voor de industrie. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de transport en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw interne logistieke proces.
Uiteraard hebben al onze aanhangers het kenmerk dat ze STERK zijn en een lange levensduur hebben. Graag gaan wij ook voor jou aan de slag!

DE STERKSTE MATERIALEN

De industrie aanhangers die STERK produceert en levert, zijn, zoals de naam al zegt, STERK en worden op maat voor u gemaakt.

Wat onze aanhangers extra STERK maakt, is het ontwerp met veel dwarsliggers en een sterke kantbalk. In onze productie maken wij waar nodig gebruik van speciaal hoog sterkte staal. Hiermee bereiken wij veel extra sterkte zonder forse gewichtsverhoging. Uiteraard wil je zo lang mogelijk van de sterke, op maat gemaakte trailer genieten. Daarom hebben wij veel aandacht voor de beste oppervlaktebehandeling.  Zo krijgt roest ook op de lange termijn geen kans.

SPECIALIST IN DE BENELUX

Op veel plekken op internet kunt u terecht voor aanhangers. STERK gaat echter verder waar anderen ophouden. Wij importeren geen aanhangers die geproduceerd worden in Oost-Europese landen. Om onze kwaliteit te waarborgen moeten wij grip hebben op het ontwerp en de productie. STERK heeft eigen engineers en productiemensen die samen een aanhanger voor u bouwen van de hoogste kwaliteit. STERK is daarmee de enige in de Benelux met zo’n divers aanbod die zijn (maatwerk-) productie in eigen huis heeft.

WIJ LUISTEREN

Wij focussen ons op de aanhanger waar jij behoefte aan hebt. Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en eisen waarbij de techniek, ergonomie, veiligheid en efficiëntie ook in acht worden genomen, zal STERK Industrie Aanhangers een industrie aanhanger presenteren waarvan u vele jaren plezier zult hebben in uw interne logistiek.
Vanuit onze basismodellen en opties gaan wij de juiste industriële aanhanger samenstellen.
Ook kunnen wij in onze productie een oplossing  voor jou op maat produceren. Met onze Solid Works 3D tekenpakketten vertalen, onze ingenieurs uw wensen in de juiste bouwtekening.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

STERK

2019STERK Industrie aanhangers is een jong en innovatief bedrijf. Opgericht door meerdere ‘’ouwe rotten in het vak’’. Deze specialisten hebben tientallen jaren trailerbouw ervaring en hebben in 2019 besloten een trailerbouw bedrijf op te richten alleen gefocust op sterke trailers en aanhangers. Zo zijn er twee bedrijven. STERK Trailers & STERK Industrie aanhangers. Wij hebben ons gespecialiseerd in aanhangers, waaronder zwaarlast wagens, kooiaap-opleggers, open opleggers en aanhangers, ballastwagens en LZV. Onze trailers worden STERK en op maat geconstrueerd waarbij wij gebruik maken van hoogsterktestaal. Hierdoor zijn onze trailers onverwoestbaar en hebben een lange levensduur.

 

2020– Uitbreiding van ons productie in Giessen.

 

2021– We groeien stevig door, met een jaarlijkse verdubbeling van onze omzet. Naast de levering van enkelstuks speciaalbouw leveren wij nu ook series aan de grotere fleets. Het betreft vooral kooiaapopleggers en open heavy duty opleggers. Zeer sterk geconstrueerd en op maat voor een zeer gunstige prijs/ kwaliteitsverhouding (referenties bijvoorbeeld: Martin van den Bogerd Transport, Van de Werff Heerenveen, Holterman Wapeningsstaal Almelo, Heeren Roosendaal, Mammoet etc).

ONZE STERKE SPECIALISTEN

Johan de Bruin

Kom in contact met Johan voor informatie.

Stap 1/2

Basisgegevens aanhanger

Vul hier de basisgegevens in van de aanhanger.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je aanhanger aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.