Wij leveren Industrie Aanhangers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de Industrie Aanhangers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

Het chassis voor zowel een bomb cart als een terminal chassis is een heavy duty constructie, zeer geschikt voor langdurig en intensief gebruik in havens en containerterminals. Chassis wordt samengesteld uit gewalste profielen, zowel de kantbalk als de dwarsliggers. Voldoet aan alle industrienormeringen, DIN-normen en CE-eisen die aan dergelijke voertuigen gesteld worden.  

Hierin onderscheidt STERK Industrie Aanhangers zich in de markt. 

Het chassis van een bomb cart en een terminal chassis wordt uitgevoerd met 1 of 2 starre assen. 

De ladingzekering bestaat bij een bomb cart uit zogenaamde supports/ geleiders om de containers op de juiste positie op het chassis te zetten. Ook deze supports worden uitgevoerd in hoog sterkte staal, dus geschikt voor intensief en langdurig gebruik.  

De ladingzekering bestaat bij een terminal chassis uit twistlocks om de diverse maten containers vast te zetten. Dit is omdat ze bij gebruik op de openbare weg aan regels van de Wegenverkeerswet dienen te voldoen. 

Stap 1/2

Basisgegevens aanhanger

Vul hier de basisgegevens in van de aanhanger.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je aanhanger aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.