Wij leveren Industrie Aanhangers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de Industrie Aanhangers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

Zwaarlast aanhangers zijn gelijk aan transportwagens. In vrijwel iedere branche zijn mogelijkheden om een zwaarlast aanhangers in te zetten. Afmetingen, laadvermogens, diverse vormen van opbouw, vloeren, diverse soorten banden en stuursystemen: het is allemaal bespreekbaar en kan worden geleverd volgens uw wensen en eisen. Uiteraard passend binnen wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en ergonomie voor de gebruikers en de omgeving. 

Het chassis is een heavy duty constructie, zeer geschikt voor langdurig en intensief gebruik in zware industriële omstandigheden. Uiteraard wordt hierbij uitgegaan van gelijkmatig verdeelde belasting. Chassis wordt samengesteld uit gewalste profielen, zowel de kantbalk als de dwarsliggers. Voldoet aan alle industrienormeringen, DIN-normen en CE-eisen die aan dergelijke voertuigen gesteld worden.  

Hierin onderscheidt STERK Industrie Aanhangers zich in de markt. 

De zwaarlast aanhangers zijn leverbaar in meerdere stuursystemen. Afhankelijk van de omstandigheden waaronder met een aanhanger wordt gereden, kunt u kiezen voor een enkele stuuras en een vaste as of met dubbele besturing. Bij het type besturing bestaat de optie uit draaischamel- of fuseebesturing. 

Er zijn diverse opties voor vloeren leverbaar. Hierbij kunt u denken aan hout, staal of aluminium. Bij hout kunt u denken aan multiplex platen, houten planken (bamboe, naaldhout of hardhout). Een stalen vloer kan bestaan uit vlak plaatstaal of bijvoorbeeld in traanplaat uitvoering. Aluminium vloerplaten worden ook geleverd in traanplaat motief. 

De lading kan op meerdere manieren worden gezekerd. Zo kunnen de aanhangers geleverd worden met sjorogen aan de langszijden zodat de lading door middel van de sjorogen in combinatie met sjorbanden kan worden gezekerd. Ook kan de aanhanger bijvoorbeeld worden voorzien van rongen. Voor het vervoer van stalen rollen (zgn. coils) leveren we zwaarlast aanhangers met supports.  

Er is een keuze uit meerdere remsystemen. Bij aanhangers met een wat lager draagvermogen bestaat de mogelijkheid om de aanhanger te voorzien van een oplooprem. Dit systeem is enigszins vergelijkbaar met het remsysteem van een caravan achter een auto. 

Bij aanhangers met een groter draagvermogen kunnen deze worden geleverd met een 2-weg luchtrem systeem. 

Onze zwaarlast aanhangers kunnen worden geleverd met bijvoorbeeld: 

– hefsysteem,   

– verlichting,  

– pendelassen,  

– huifopbouw, etcetc 

Heeft u een specifieke wens of eis, leg het aan ons voor. 

Stap 1/2

Basisgegevens aanhanger

Vul hier de basisgegevens in van de aanhanger.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je aanhanger aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.