Wij leveren Industrie Aanhangers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de Industrie Aanhangers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

Horizontaal transport

Geplaatst op 07 maart 2022

Regel horizontaal transport met een bijpassend transportmiddel

Bij horizontaal transport gaat het veelal om vracht die intern vervoerd moet worden tussen twee locaties. Dit kan op een industrieterrein zijn, maar vaak ook op een containerterminal of haven. Omdat het veelal om zware tot zeer zware vracht gaat of vracht met uitzonderlijke afmetingen, moeten uw transportmiddelen voor horizontaal transport hierop berekend zijn. Er is voldoende keuze uit verschillende soorten aanhangers om uw intern horizontaal transport snel en efficiënt te laten verlopen. Dit kan met een relatieve eenvoudige transportwagen tot zelfrijdende elektrische platform wagen. En mocht een standaard aanhanger alsnog niet geheel aan uw eisen voldoen, dan is een aanhanger op maat een goed alternatief.

Vind passend horizontaal zwaar transport

Voor ieder type vracht is wel een aanhanger te vinden. Dit is helemaal het geval voor het aanbod van STERK Industrie Aanhangers. Wilt u gemakkelijk veel vracht in één keer op een transportwagen laden? Gebruik dan de handige cassette transportsystemen. Hierop plaats u eenvoudig uw vracht en de cassette kan in één keer op het transportvoertuig getild worden. Een terminal chassis oftewel containerchassis, is te gebruiken als u veel containers moet verplaatsen. Het frame is sterk genoeg voor het houden van meerdere containers tegelijk. Een andere vorm van horizontaal zwaar transport zijn transportwagens. Deze aanhangers zijn universeel en kunnen allerlei soorten vracht dragen. Heeft u bepaalde eisen of wensen voor uw aanhangers? Iedere aanhanger is door ons volledig aan uw eisen aan te passen.

Horizontaal industrieel transport van STERK Industrie Aanhangers

Welke vorm van horizontaal industrieel transport u ook zoekt, bij STERK Industrie Aanhangers vindt u het transportmiddel die aan uw eisen voldoet. Wij leveren voornamelijk transportsystemen voor intern vervoer, maar wij kunnen sommige aanhangers aanpassen, zodat deze aan de wettelijke regelgeving voldoet voor transport op de openbare weg. In onze werkplaats bouwen wij aanhangers om volgens de wensen van de klant en hiervoor hoeft u niet internationaal op zoek te gaan naar een passende oplossing, bij ons komt uw aangepaste aanhanger gewoon uit Nederland.Neem contact op

Stap 1/2

Basisgegevens aanhanger

Vul hier de basisgegevens in van de aanhanger.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je aanhanger aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.