Wij leveren Industrie Aanhangers met een extra lange levensduur
Samen met u worden de Industrie Aanhangers naar wens samengesteld
Kijkend naar uw situatie adviseren wij de juiste oplossing

ALLE Aanhangers

STERK Industrie Aanhangers. We hebben niet voor niets voor deze naam gekozen, want onze aanhangers zijn in de basis al ijzersterk. Een stevig chassis, goede kwaliteit zeil en plywood, een sterke nek. Een aanhanger van ons zal jarenlang mee gaan. Onze aanpak is persoonlijk, we denken met je mee en kijken samen naar de mogelijkheden.

Lees meer

Samenwerken aan een nieuw idee?
Het maakt ons niet uit of je je toekomstige trailer al helemaal hebt uitgedacht, of juist nog geen idee hebt wat je wilt. Wij denken graag met je mee en komen samen met jou tot de perfecte aanhanger. Kom vandaag nog met ons in contact om de opties door te nemen.


STERK Industrie Aanhangers

Innovatie is heel belangrijk voor STERK Industrie Aanhangers. Daarom zijn wij altijd bezig met ons te ontwikkelen. Als een klant een vraag heeft die we nooit eerder hebben gehad, bekijken wij de eventuele mogelijkheden. Bestaat het nog niet? Dan kijken wij of we het kunnen ontwerpen. Als jij dus denkt dat je een onmogelijke trailer in je hoofd hebt: neem contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen doen! We staan bekend om onze stevige LZV-combinaties. Maar niet iedereen is op zoek naar een geheel nieuwe combinatie. Wij denken graag met je mee, soms volstaat een dolly alleen al, en soms is een combitrain een goede aanvulling op het bestaande wagenpark.

Wij zijn er voor iedereen

STERK Industrie Aanhangers is er voor iedereen: van grote bedrijven in de transportsector tot de lokale bakker op de hoek van de straat die een trailer gebruikt om zijn brood te vervoeren. Wij onderscheiden ons door maatwerk te leveren. Daarvoor komen we graag eerst bij jou langs om te begrijpen waarvoor je een transportoplossing zoekt voordat wij een gepast advies kunnen geven. Vervolgens gaan wij samen met jou de juiste trailer op maat samenstellen. Naast een lange lijst van 1.200 trailer opties, kunnen wij dus ook specifiek voor jouw toepassing een oplossing op maat ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus schroom niet om contact op te nemen.

Stap 1/2

Basisgegevens aanhanger

Vul hier de basisgegevens in van de aanhanger.

Stap 2/2

Offerte aanvragen

In dit formulier kun je alle wensen voor je aanhanger aangeven.

    Aanvraag ontvangen!

    Wij hebben de aanvraag ontvangen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je in de tussentijd nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen.